Tarieven

Tarieven Kinesitherapie

Eerste afspraak?

identiteitskaart (E-id)

voorschrift dokter

klever mutualiteit

€ 50 voorschot

Medische beeldvorming

Al onze kinesitherapeuten zijn geconventioneerd en werken aan de officiële RIZIV-tarieven.
 
Behandeling in kabinet: € 22,26
Behandeling thuis*: € 23,57


* Thuisbehandeling kan alleen in uitzondelijke gevallen wanneer het onmogelijk is voor de patient om zich te verplaatsen naar het kabinet, dit in postcodes 2060 en gedeeltelijk 2140.
 
Er wordt niet afgerekend per sessie, maar voor een reeks behandelingen. Bij een langdurige reeks wordt tussentijds afgerekend.

U ontvangt na betaling van een behandelreeks steeds een getuigschrift voor verstrekte hulp. Dit getuigschrift geeft recht op terugbetaling bij uw mutualiteit.
Derdebetalersregeling kinesitherapie
Personen met een laag inkomen hebben recht op de verhoogde tegemoetkoming. Zij betalen minder voor gezondheidszorg en hebben nog andere voordelen. Deze personen kunnen gebruik maken van het derdebetaler systeem (rechtstreeks betaling door uw ziekenfonds).

Heeft u achteraan een 1 in uw code gerechtigde? Dan kan u vragen om deze regeling toe te passen en betaalt u enkel uw remgeld.

Neem een recente klever en vergelijk met onderstaand exemplaar.

Tarieven Osteopathie


Een osteopathie behandeling duurt +/- 45 minuten, hiervoor betaalt u €45. Bij de meeste ziekenfondsen krijgt u een terugbetaling van €10 per sessie, met een maximum van 5 sessies per jaar.

Elke sessie wordt contant afgerekend, cash of met bancontact.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst van de klacht.